...

NEVÜ İzci Kulübü

Hakkımızda

14.04.2016 tarihinde toplanan Üniversitemiz Senatosunun 7 (yedi) sayılı toplantısında alınan 2016.07.45 sayılı kararı ile kulübümüzün kurulması uygun görülmüştür.

Amacımız; izciliği, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, İzci And ve Türesine bağlı kalarak, gençlere (izcilere) anlatmak, sevdirmek, yurt içi ve yurt dışında teorik ve pratik etkinlikler düzenlemektir. Gençler, izcilik ile beraber kendilerini ve doğayı keşfetme fırsatı bulurlarken, "İzci daima hazırdır" parolasından yola çıkarak her türlü duruma hazırlıklı, kendi kendine yetebilen, özgüven sahibi, ekip çalışmasına yatkın, topluma faydalı bireyler haline gelirler.

2016 yılında kurulan kulübümüz aktif bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.

Kulübümüzün kurucu üyeleri:

1. Furkan BÖKÇEOĞLU (Hacıbektaş Meslek Yüksekokulu)
  2. Mesut YÜCEL (Hacıbektaş Meslek Yüksekokulu)
  3. Serkan ÖZTÜRK (Nevşehir Meslek Yüksekokulu)
  4. Onur YILMAZ (Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu)
  5. Demet DURMAZ (Fen Edebiyat Fakültesi)
  6. Vedat BARAZ (Güzel Sanatlar Fakültesi)
  7. Arucan ARSLAN (Eğitim Fakültesi)